Theo Maassen speelt donderdag toch voor volle zaal

Door: DitjesDatjes
15-09-2021

Theo Maassen speelt zijn voorstelling donderdagavond, ondanks de coronamaatregelen, toch voor een volle theaterzaal. Dat bevestigt het Haarlemse theater De Liefde na berichtgeving van het AD. De gemeente Haarlem liet eerder weten in dat geval “handhavend” op te zullen treden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Door de huidige maatregelen mogen theaters momenteel twee derde van de volledige capaciteit binnenlaten. Maar het Haarlemse theater De Liefde besloot zich niet aan die maatregel te gaan houden. Het theater communiceerde dat tijdens de voorstellingen van Theo Maassen donderdag en vrijdag alle 120 stoeltjes per avond bezet zullen zijn. De bezoekers moeten vooraf hun CoronaCheck-app laten zien.

De gemeente liet daarop weten dat er wordt gehandhaafd op de regels. In welke vorm dat zal zijn, is nog onbekend. Voor de verschillende situaties, zoals een bekeuring of het sluiten van de deuren, is het theater nu reacties aan het bedenken. Overigens gelden de capaciteitsmaatregelen per 25 september niet meer, zo bleek dinsdag uit de coronapersconferentie van het kabinet.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD