Thierry Baudet in Tweede Kamer met nieuw kapsel ondanks gesloten kapsalons

Baudet naar de kapper
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Bij het Toeslagendebat van vandaag in de Tweede Kamer eiste Thierry Baudet van het gehavende Forum voor Democratie de aandacht op. De politicus bleek namelijk met een vers geknipte haardos het spreekgestoelte te bestijgen.

Het viel de overige parlementariërs te meer op omdat in deze strenge lockdown de kapperszaken zijn gesloten en er wordt geageerd tegen thuiskappers die de coronaregels niet in acht nemen en bij mensen thuis langsgaan.

Zelfs Kamervoorzitter Arib viel het op dat recentelijk de schaar in de haardos van Baudet was gezet. Ze maakte tijdens de plenaire vergadering met onder andere premier Rutte er een opmerking over. ,,Iedereen is jaloers”, liet ze weten vanaf haar voorzittersstoel tijdens de vergadering.

Telefoonnummer kapper…

Baudet zei meteen dat ‘iedereen het telefoonnummer van zijn kapper kan krijgen’.

Eigenaren van kapsalons ergeren zich groen en blauw dat thuiskappers wel hun brood verdienen. Bij het knippen kan de 1,5 meter afstand niet in acht worden genomen. Ook is er veel kritiek op voetballers met hun wisselende kapsels die kennelijk ook de thuiskapper inschakelen, terwijl de rest van Nederland met lang haar rondloopt.

Tags

KAMERVOORZITTER ARIBKAPSELTHIERRY BAUDET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck