Thierry Baudet is vader geworden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thierry Baudet is vader geworden. Zijn vrouw Davide is zaterdag bevallen van hun zoontje. Het kindje is kerngezond, laat een woordvoerder van de FvD weten aan RTL Boulevard.

Toen RTL Boulevard Thierry afgelopen donderdag voor de camera sprak over de uitspraak van Johan Derksen, vertelde de FvD-leider dat de vliezen van Davide waren gebroken. ,,We zijn vanochtend nog even in het ziekenhuis geweest en ons kindje is gezond. Het hartje klopt en de bloeddruk is goed, dus alles staat op groen.”

Dolgelukkig

Zaterdag was het zo ver: Davide zette hun zoontje op de wereld. ,,Met veel enthousiasme kan ik mededelen dat Davide in de nacht van 24 september bevallen is van een kerngezonde zoon”, vertelt een woordvoerder aan RTL Boulevard. ,,Thierry en Davide zijn dolgelukkig.”

Volgens de woordvoerder heeft het stel er bewust voor gekozen om nog geen foto’s te delen. ,,En andere gegevens (zoals de naam) naar buiten te brengen om samen maximaal van dit bijzondere moment te kunnen genieten.”

Getrouwd

Het is het eerste kindje voor Thierry en Davide. Het stel ontmoette elkaar in 2016 tijdens een congres en gaven elkaar vorig jaar het jawoord. Eigenlijk wilden de twee het jaar daarvoor al trouwen, maar corona gooide roet in het eten.

Tags

BABYGELUKBABYNIEUWSTHIERRY BAUDET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck