Thierry Baudet ziet zichzelf als een Maestro

Door: DitjesDatjes
03-12-2017

HILVERSUM – Thierry Baudet van Forum voor Democratie beschouwt zichzelf als een potentieel kandidaat voor het programma Maestro. Dit laat de politicus onverhuld aan presentator Frits Sissing weten op Twitter.

Dat het Tweede Kamerlid muzikaal is, is bekend. Zo heeft hij zijn eigen vleugelpiano staan in zijn werkkamer in de Tweede Kamer. Bovendien is duidelijk dat Baudet zelfs blind kan schaken.

Zondagavond is de eerste halve finale te zien van de afvalrace waarin bekende Nederlanders zonder dirigeerervaring het tegen elkaar opnemen. In de eerste halve finale gaan actrice Hadewich Minis, zanger Dave von Raven en actrice Maartje van de Wetering Maartje los op popmuziek.

Baudet heeft dus niet alleen politieke ambities, maar ook artistieke. Volgens de laatste peilingen staat zijn partij inmiddels op 12 zetels. Peilingen zijn nog geen verkiezingen, is een oud gezegde op het Binnenhof.

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen