Thierry Baudet woont samen met verloofde!

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Thierry Baudet (36) is momenteel misschien wel de gelukkigste man van Nederland. Hij is gelukkig in het spel én in de liefde. Want niet alleen heeft hij veel stemmen gewonnen, maar ook het hart van zijn vriendin Davide. De 23-jarige studente heeft zich onlangs ingeschreven op het Amsterdamse adres van Thierry!

Verloofd

Ze moeten wel erg verliefd op elkaar zijn, want volgens Story is het appartement van Thierry maar zesendertig vierkante meter groot. Toch is het voor Davide misschien wel een grote stap vooruit, want haar vorige onderkomen was een studentenhuis in Amsterdam-west. In haar nieuwe woning wacht ze geduldig tot ze het ja-woord kan geven. De politicus maakte in september namelijk niet alleen bekend een relatie met Davide te hebben, maar ook dat ze verloofd zijn! Helaas is er niets bekend over de geplande bruiloft.

Roddels

Toen Thierry de verloving met Davide bekend maakte, gingen er veel geruchten rond over de psychologiestudente. Ze zou een losbandig studentenleven leiden en met meerdere mannelijke dispuutleden het bed in zijn gedoken. Davide heeft dit altijd ontkent, en ook een goede vriendin van haar beweerde dat Davide dat nooit zal doen. Sterker nog: ze zou preuts zijn!

https://www.instagram.com/p/BnRlVXQAAfY/

 

Tags

AMSTERDAMDAVIDEFORUM VOOR DEMOCRATIEFVDPOLITIEKRODDELSSAMENWONENSTUDENTTHIERRY BAUDETVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck