Thijs Römer eerder vrijgelaten uit gevangenis: ‘Verzoek gehonoreerd’

Thijs mocht eerder de gevangenis uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De celstraf van Thijs Römer zit erop. Na een maand in de gevangenis te hebben gezeten is de acteur zondag op vrije voeten gekomen. Thijs werd eerder vrijgelaten dan gepland was. ,,Hij heeft een verzoek ingediend.”

Het was al lange tijd bekend dat Thijs op 14 april de gevangenis mocht verlaten. ,,RTL Boulevard stond vanaf 7 uur al voor de gevangenis van Middelburg”, schrijft Juicechannel op Instagram. ,,Maar Thijs was nergens te bekennen. Hij is namelijk al eerder op die ochtend vrijgelaten. Dat gebeurt normaal gesproken niet zo vroeg, maar Thijs zal wel een verzoek hebben ingediend. Dat is blijkbaar goedgekeurd.”

Eerder vrijgelaten

Peter Römer, de vader van Thijs, bevestigt aan RTL Boulevard dat hij inderdaad eerder is vrijgelaten zodat hij de media kon ontwijken. De advocaat van Thijs wil dat echter niet bevestigen en ook geen commentaar geven.

Katja Schuurman

Thijs liet vorige maand weten toch niet in hoger beroep te gaan tegen de straf die hij opgelegd kreeg. Katja Schuurman was blij dat hij het hoger beroep introk. ,,Hij heeft er alleen wat langer over gedaan om die keus te maken”, vertelde ze aan weekblad Story. ,,Het is ook niet zo dat Thijs iemand heeft vermoord. Hij heeft zijn straf geaccepteerd. En ik hoop dat hij daarna de kans krijgt om zich te rehabiliteren.”

Katja vindt dat Thijs een tweede kans verdient en heeft nog goed contact met hem. Toch zei ze dat ze hem niet ging bezoeken in de gevangenis. ,,Ook niet met Sammie”, zei Katja. ,,Het gaat om een korte periode, dus we zien hem wel als hij weer thuis is.”

Tags

THIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck