‘Thijs Römer en Noor de Groot hadden trouwplannen’

Thijs wilde trouwen met Noor
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Noor de Groot en haar man Sander Kleinenberg hebben besloten de scheiding niet door te zetten, wilde Noor écht kiezen voor Thijs Römer. Volgens Yvonne Coldeweijer hadden Thijs en Noor zelfs plannen om te trouwen…

Na de affaire met Thijs Römer besloten Noor de Groot en haar man Sander een punt achter hun relatie te zetten. Noor zou Sander een e-mail hebben gestuurd met de mededeling dat ze wil scheiden. Ook hadden de twee al aan hun dochtertje verteld dat ze uit elkaar gaan.

Thijs Römer

Maar nu, weken later, blijkt de scheiding niet door te gaan. ,,Of Noor nog samen is met Thijs Römer betwijfel ik ook”, schrijft Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. Hij is in ieder geval veel in zijn eentje in het buitenland. Vorige week werd hij nog in het vliegtuig gespot richting Frankrijk. All by himself…”

Trouwplannen

En dat is vreemd, want Noor en Thijs zouden al allerlei toekomstplannen hebben gemaakt. ,,Ik hoor dus van een betrouwbare spion, die dit uit eerste hand heeft gehoord, dat Noor écht verder wilde met Thijs. Daarom wilde ze van Sander scheiden. Thijs wilde zelfs met Noor trouwen en helemaal voor haar gaan”, vervolgt Coldeweijer. ,,Toen Noor dit aan Sander vertelde heeft Sander haar overtuigd dat zij wordt gemanipuleerd door Thijs. Ik heb hem ook wel eens gesproken en toen gebruikte hij precies deze woorden, dus ik geloof dit meteen.”

‘Sander wilde niet scheiden’

Sander vindt dat Noor een slachtoffer is van Thijs. ,,Maar ik denk dat Noor hem gewoon manipuleert en Sander dit laat denken. De spion zegt dat Sander gewoon niet akkoord ging met de scheiding! Hij moet en zal met Noor samenblijven.”

Tags

NOOR DE GROOTTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck