Thijs Römer ging vreemd met de vriendin van Katja

Thijs ging vreemd met de vriendin van Katja
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Katja Schuurman onthult dat een vriendin van haar jaren geleden een affaire had met haar destijdse partner. Hoewel Katja geen namen noemt, wijzen alle pijlen naar Thijs Römer…

,,Een vriendin van mij – die destijds ook mijn agent was – had een affaire met mijn partner”, onthult Katja in een interview met Veronica Superguide. Op dat moment ging het niet goed in de relatie van Katja. ,,En zij wist dat.”

Vriendin

De dame in kwestie steunde Katja in de moeilijke periode. En dat terwijl ze ervandoor ging met háár man. ,,Ze boekte zelfs mijn relatietherapie in”, aldus Katja. Toen ze erachter kwam schreef Katja een ‘boze’ brief aan haar ‘vriendin’. Uiteindelijk heeft ze haar vergeven. ,,En dat doe je ook echt voor jezelf, want je hebt niks aan blijvende woede.”

Thijs Römer

Hoewel Katja niet vertelt om welke partner het gaat, vertelde ze jaren geleden openhartig dat zij en Thijs Römer tijdens hun huwelijk in relatietherapie gingen. ,,Thijs en ik zijn een hele poos in relatietherapie geweest, om het huwelijk te redden”, vertelde Katja aan het AD. ,,Die heeft niet ons huwelijk gered, maar wel onze relatie. Serieus: ik raad dat iedereen aan. Wij zijn na de breuk samen doorgegaan met wat aanvankelijk was bedoeld als huwelijkstherapie.”

Tags

KATJA SCHUURMANTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck