Thijs Römer reageert op heftige beschuldigingen: ‘Een brug te ver’

Reactie Thijs Römer op beschuildigingen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thijs Römer ligt onder vuur nadat hij door een jonge vrouw is beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Inmiddels heeft hij gereageerd op de heftige beschuldiging. ,,Als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”

De 20-jarige Nena stelt dat Thijs Römer zes jaar geleden grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond. Volgens showbizzkanaal Juicechannel, waar Nena contact mee heeft gezocht, vroeg Thijs haar om ongepaste foto’s en voiceberichten te sturen. ,,In ruil daarvoor zou ze mogen figureren in Moordvrouw”, meldde het kanaal op Instagram.

‘Ik was 14!’

Nena twitterde zelf ook over het ongepaste gedrag dat Thijs zou hebben vertoond. ,,Hey Thijs ken je mij nog? Ik jou namelijk wel helaas. Ga je nu even eerlijk zijn over ons contact van 6 jaar geleden?”, twitterde ze, waarbij ze de hashtag grensoverschrijdend gedrag bij schreef. ,,Ik geef je een dag om zelf op te biechten. Ik was 14 Thijs. Ik was jong dom en verliefd op jou. Misbruik heb je er van gemaakt.”

Vervolgens kreeg Thijs te maken met een stortvloed aan commentaar op zijn Instagram. ,,Smeerlap”, zo luidt één van de heftige reacties die geplaatst worden onder de foto’s van Thijs.

‘Als dit niet stopt zal ik aangifte doen’

Inmiddels heeft Thijs gereageerd op de beschuldigingen. ,,In de afgelopen dagen zijn meerdere wilde verhalen over mij de rondte gegaan. Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren”, schrijft Thijs, waarmee hij doelt op de overspelgeruchten die de dagen ervoor al rondgingen.

,,Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver”, schrijft hij in een volgende Tweet. ,,Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”

Tags

AANGIFTEBESCHULDIGINGGRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAGTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck