Thomas Berge pakt ex terug: ‘Dit doet echt zeer’

Thomas Berge
Door: Lois Kuhfus
16-09-2020

Thomas Berge en zijn ex-vriendin Myrthe zijn allebei gek op een beetje kattenkwaad. De twee plagen elkaar over en weer met grappige streken, en leggen dit vast op film. Gisteren was Myrthe de sjaak: ze dacht van een lekker koud wijntje te gaan genieten maar dit bleek iets anders te smaken dan ze gewend is…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Prankoorlog

De exen voeren al een tijdje een ‘prankoorlog’ uit waar ze elkaar onverminderd voor schut proberen te zetten. Thomas zetten eerder een fragment van haar bilspleet op Instagram. Myrthe pakte hem terug door een wielklem op zijn auto te zetten.

De moeder van zijn kind is wel vaker de pineut: ook kocht hij een ongewenste gele kanarie voor haar verjaardag en liet haar een knalsigaret roken.

LEES OOK:

Thomas Berge woont samen met ex

‘Payback time’

Weer moest Myrthe het gelden. Thomas deed alsof hij een lekker koud wijntje voor haar inschonk, maar besmeurde de rand van het glas met een hele hete peper. Hij filmt het moment uitgebreid en postte het op zijn Instagram waar hij bij schrijft: ,,Payback time!! Herinneren jullie de wielklem nog..”

View this post on Instagram

Herinneren jullie de wielklem nog .. @myrthemyliusofficial

A post shared by THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) on

Hete peper

De blondine kwam voor een onaangename verrassing te staan toen zij een slok van haar wijntje nam. Ze verwachtte een verfrissende slok maar het tegendeel was waar: door de hete peper stond haar hele mond in vuur en vlam. Thomas proest het uit terwijl Myrthe naar adem snakt.

Ze roept wanhopig: ,,Wat doe ik hier tegen?? Dit doet echt zeer!” Gelukkig kan zij er wel om lachen.

‘Jij bent te erg’

Bn-ers reageren massaal onder zijn post: ,,Ooooooh jij bent echt te erg!!!!! Hahahahhaha” schrijft collega Kim Kötter. Ook Samantha Steenwijk giert het uit: ,,Wat een giller!😂😂 “

Meer DenD