Thomas Berge reageert op heftige ruzie met Elianne

Thomas de vrouwenmepper doet aan damage control
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thomas Berge zou gisteren een heftige ruzie hebben gehad met zijn ex Elianne Zweipfenning. De boel zou volledig geëscaleerd zijn waarna de zanger zijn ex zou hebben geslagen. Thomas reageert nu op de aantijgingen.

Juicechannel meldde gisteren dat het volledig geëscaleerd is tussen de zanger en zijn ex. Elianne ging de woning van Thomas binnen om de laatste spullen van haar en de kinderen op te halen. De zanger zou op de camera’s hebben gezien dat Elianne in het huis was en is toen direct die kant op gekomen. Vervolgens zou het helemaal uit de hand zijn gelopen.

‘Geslagen’

,,Hij is toen hij binnenkwam begonnen met kleren op haar te gooien en heeft haar daarna naar de grond geslagen!”, schreef Juicechannel. ,,Elianne is toen het huis uitgerend en heeft meteen de politie gebeld. Die is ook ter plaatse gekomen.”

Reactie Thomas Berge

Thomas heeft inmiddels op de aantijgingen gereageerd en ontkent dat hij zijn ex heeft mishandeld. ,,Ik ben diep geschokt en bedroefd door de onterechte aantijging van mishandeling op enkele juicekanalen. Ik heb mijn ex nog nooit geslagen en ik zal dit ook nooit doen, wat ze ook over mij zegt. Ze is de moeder van mijn kinderen”, zegt de zanger tegen RTL Boulevard.

Ook RTL Boulevard is in contact met twee bronnen dichtbij Elianne. ,,Zij bevestigen eveneens dat het verhaal op Juicechannel klopt”, luidt het op de website.

Tags

THOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck