Thomas Berge wordt opnieuw vader

Door: Nikola van Krieken
16-07-2022

Thomas Berge wordt voor de tweede keer vader. Hij laat hij laat via Instagram weten dat zijn vriendin Elianne in verwachting is.

Thomas heeft al een kind uit een eerdere relatie. Samen met Myrthe heeft hij zoontje Jack. Maar nu verwacht hij zijn tweede kindje. Thomas en zijn vriendin Elianne zijn sinds vorig jaar bij elkaar. Het stel heeft elkaar toen leren kennen bij de opnames van de videoclip ‘Nooit had ik door’. 

‘Jij bent meer dan welkom’

“Ons grootste geschenk ooit… Onze droom komt uit. We hebben nog nooit zoveel blijdschap, dankbaarheid en vooral liefde gevoeld. Jij bent meer dan welkom en we kunnen niet wachten om je te ontmoeten!”, luidt de tekst onder de video die hij op Instagram plaatst. In het filmpje zijn een aantal romantische shots van het stel te zien. Ook is er op het einde een video te zien waarbij Elianne de positieve zwangerschapstest aan Thomas geeft, waarop hij uiteraard geschokt en blij reageert. 

Elianne is in januari uitgerekend en ze voelt zich goed. “Ze zijn er erg gelukkig mee en zijn er op dit moment volop van aan het genieten”, liet zijn manager ook nog weten aan RTL Boulevard.

Meer DenD