Thomas Markle: Harry en Meghan moeten niet zeuren

Door: DitjesDatjes
28-07-2020

Thomas Markle heeft zich opnieuw negatief uitgelaten over zijn vervreemde dochter Meghan en schoonzoon prins Harry. Hij vind dat het koppel in tijden van corona “niet moeten zeuren”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Thomas doet zijn uitspraken in het licht van de komst van het boek Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, waar de Britse media al dagenlang niet over uitgepraat raken, en suggereert dat de hertog en hertogin wel degelijk bij het boek betrokken zijn geweest.

“Dit is het slechtste moment ooit om over van alles te jammeren en te klagen”, stelt de 76-jarige Thomas tegenover The Sun. “Overal lijden mensen als gevolg van de coronapandemie. Ik hou van mijn dochter, maar ik kan niet waarderen wie ze is geworden.”

Een woordvoerder van Harry en Meghan liet afgelopen weekeinde weten dat het stel niet heeft gesproken met de schrijvers van de aankomende biografie. “Het boek is gebaseerd op de ervaringen van de auteurs als leden van de royaltypers en op hun eigen onafhankelijke verslaggeving.”

De vader van Meghan heeft sinds 2018 geen contact meer met zijn dochter en schoonzoon. Sindsdien besprak hij meerdere keren met journalisten zijn frustratie over het gebrek aan contact met Meghan en haalde hij diverse keren uit naar het koppel.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD