Thomas Markle: ‘Ik zie Meghan nooit meer’

Thomas Markle, de vader van Meghan Markle, denkt niet dat hij zijn dochter ooit nog zal zien. De reden? Hij ziet eindelijk in dat alles wat hij over het Britse Koningshuis gezegd heeft niet in goede aarde is gevallen bij zijn dochter.

Vakantie

De 74-jarige heeft niet meer met zijn dochter gesproken sinds de dag na haar bruiloft. Thomas denkt dat dit niet tijdelijk is, maar dat hij nooit meer contact krijgt met zijn dochter, die tegenwoordig een Britse royalty is. ,,Ik verwacht niet dat ik haar nog ga zien of van haar ga horen, en dat is oké”, zegt Thomas tegen The Sun. Hij geeft zichzelf de schuld hiervan, want door de interviews die hij heeft gegeven heeft hij ‘de deuren en ramen gesloten’ tussen hem en zijn dochter. ,,Ik ga nu ergens op vakantie en probeer er vrede mee te krijgen.”

Al sinds bekend is dat prins Harry met Meghan ging trouwen laat de familie van Meghan van zich horen. Keer op keer komen ze negatief in het nieuws. De vader van Meghan laat zich vaak in interviews uit over de regels van het Britse koningshuis. Ook afgelopen weekeinde was het weer raak toen hij naar eigen zeggen voor de allerlaatste keer details over zijn gesprekken met Harry naar buiten bracht. Zo had hij een verhit telefoontje met de prins nadat Harry hem confronteerde met het schandaal rondom de in scene gezette paparazzifoto’s.