Thomas Markle knokt zich een weg naar de babykamer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Na de dramatische gebeurtenissen rond prinses Diana heeft het Britse koningshuis opnieuw een potentiële tijdbom in huis gehaald: Thomas Markle sr. De vader van Meghan heeft namelijk één ‘goed voornemen’ voor 2019: hij wil toegang tot de babykamer van zijn dochter Meghan en schoonzoon prins Harry.

Thomas sr. liet zich daarom van zijn goede kant zien tijdens de afgelopen kerst. Hij deelde kerstcadeaus uit aan kinderen van migranten bij de Mexicaans/Amerikaanse grens.

Maar Meghan en Harry geven, volgens de Britse media, echter nog steeds geen thuis. Ondanks de dagelijkse, hulpeloze sms’jes aan zijn dochter zijn er het afgelopen jaar geen contacten meer geweest. Waarschijnlijk op last van de Britse hofhouding wordt elk contact om rellen en lekken te voorkomen afgehouden. Prins Harry heeft de vader van zijn dochter zelfs nog nooit in de ogen gekeken.

Volgens The Sun zou koningin Elizabeth zich echter grote zorgen maken over deze tikkende tijdbom. De huidige strategie om alle contacten met Markle sr. te verbreken heeft namelijk grote pr-risico’s.

Meghan verloochent haar komaf en gedraagt zich ondankbaar ten opzichte van de man die haar opleiding heeft betaald, zo wordt binnen de familie van de voormalige Suits-actrice gedacht.

De 37-jarige zwangere hertogin van Sussex (en waarschijnlijk dus ook het Britse Hof) verwijt Markle sr. dat hij (tegen betaling) met de media over haar en Harry is gaan praten toen ze serieus verkering kregen. Inmiddels past ze als twee druppels water in de schoenen van Diana, die dankzij haar huwelijk met prins Charles, het Britse koningshuis elan gaf en op sommige momenten in grote verlegenheid bracht.

Thomas Markle heeft zich vast voorgenomen dat hij in 2019 opa wil zijn voor de baby die eraan zit te komen. Voor sommigen is de gedachte dat Meghans’ vader straks samen met koningin Elizabeth een kopje thee drinkt bij de babyshower nu al een nachtmerrie. Ook het komende bezoek van Harry en Meghan aan de Verenigde Staten zal geen doorbraak in de slechte verhoudingen opleveren.

Tags

KONINGIN ELIZABETHMEGHAN MARKLETHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck