Thomas Markle: Oprah gebruikt Harry en Meghan

Door: DitjesDatjes
13-06-2021

Thomas Markle, de vader van hertogin Meghan, heeft in het Australische tv-programma 60 Minutes uitgehaald naar Oprah Winfrey. De Amerikaanse talkshowkoningin maakte in zijn ogen misbruik van zijn dochter en haar man Harry door hen op haar eigen kanaal een podium te bieden om hun verhaal te doen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het gesprek tussen Harry, Meghan en Oprah werd begin maart uitgezonden op tv. Hierin vertelden de hertog en hertogin van Sussex onder meer over hun relatie met het Britse koningshuis en hoe zij met hun (mentale) problemen omgingen.

Volgens Markle maakte Oprah daarmee misbruik van het paar. “Ik denk dat ze Harry en Meghan gebruikt om haar televisienetwerk op te bouwen met nieuwe shows en ik denk dat ze misbruik heeft gemaakt van een erg verzwakte man. Ze liet hem dingen zeggen die je niet op tv zou moeten zeggen.”

Markle, die al een tijd geen contact meer heeft met zijn dochter, ziet gelijkenissen tussen Meghan en Harry. Beiden zouden in zijn ogen hun familie “volledig negeren” tot op het punt dat ze niemand meer over hebben. “Nu zitten ze helemaal alleen in een gigantisch huis waar makkelijk twintig mensen in kunnen, terwijl ze maar met z’n vieren zijn. Ik denk niet dat ze volgende week of volgende maand familie over de vloer krijgen voor een barbecue.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD