Thomas Markle reageert op zwangerschap Meghan

De vader van Meghan Markle, Thomas, heeft gereageerd op het blijde nieuws dat Meghan en haar man prins Harry een kindje verwachten. Hoewel Meghan en haar vader nauwelijks contact hebben, en een moeizaam verleden hebben, is Thomas dolblij met het nieuws dat hij een kleinkind krijgt.

Problemen

The Sun schrijft dat Thomas het babynieuws al wist voordat Kensington Palace het gisterochtend officieel bekend maakte. ,,Thomas ziet dit als een kans om alle problemen tussen hem, Meghan en Harry op te lossen. Hij wil er zijn voor zijn kleinkind en wil echt aanwezig zijn in het leven van de baby”, vertelt een bron tegen de krant. Het is niet duidelijk of Meghan zelf haar vader het blijde nieuws heeft verteld.

Ook de halfzus van Meghan, Samantha, heeft gehoord van de zwangerschap. Toen Thomas het nieuws hoorde, vertelde hij dat gelijk aan zijn andere dochter. ,,Ik hoop dat mijn vader op een goed moment wordt toegelaten in hun gezin. Als dat niet gebeurt, ben ik niet blij. Het is in het belang van de baby dat mijn vader wordt toegelaten”, zegt Samantha.