Thomas Markle wil dat koningin Elizabeth de familieprobleem oplost

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Thomas Markle, de vader van Meghan Markle, wenst dat koningin Elizabeth zich inzet om de verstoorde band tussen vader en dochter te herstellen. ,,Ik zou denken dat ook zij een oplossing wil voor de familieproblemen’’, vertelde Thomas maandagochtend in Good Morning Britain

,,Alle families zouden samen moeten zijn, zeker rond de feestdagen’’, vertelt Thomas in zijn interview. Thomas heeft al maanden geen contact met zijn dochter. Vanwege gezondheidsproblemen was Thomas niet bij de bruiloft. Anderen beweerden dat Thomas überhaupt niet was uitgenodigd. Thomas zou prins Harry zelfs nog nooit ontmoet hebben.

Boodschap

In het interview heeft hij een boodschap voor Meghan. Volgens Thomas moet Meghan zich over de problemen heen zetten. ,,Je bent mijn dochter en ik wil graag contact met je. We zijn familie, neem alsjeblieft contact op met me’’, aldus Thomas.

Thomas is bang dat hij zijn toekomstige kleinkinderen nooit te zien zal krijgen. ,,Hoe triest is dat? Om een kind zijn grootvader te ontnemen omdat ik een paar kritische woorden over de koninklijke familie heb gezegd?”, aldus Thomas.

Woest

In een ander interview met de Britse krant Mail on Sunday vertelde hij over hoe woest hij was, omdat Meghan ondankbaar is geweest. ,,Ze zou niets zijn zonder mij. Ik heb haar gemaakt tot de hertogin die ze nu is”, vertelde Thomas. Zo zegt hij te hebben betaald voor haar privéscholen en universiteit, maar daar nooit voor is bedankt.

Verstoorde band

Niet alleen de band met haar vader, maar ook de band met haar schoonfamilie is verstoord. De Britse pers is al langer ongerust over de rol van Meghan in de Koninklijke familie. Prins William zou het niet eens zijn met het gedrag van Meghan, waardoor de relatie tussen de broers onder spanning is komen te staan. En nu gaat Harry zelfs niet meer mee met de jaarlijkse jacht waar prins Harry, zijn broer en hun vader aan meedoen. Omdat Meghan tegen de jacht is. Dat Harry nu dus de familietraditie opgeeft voor zijn vrouw, laat de situatie niet positiever lijken.

 

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRYTHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck