Tielenaren woest op stadsgenoot Frans Duijts!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Goede buur is beter dan een verre vriend, maar voor Frans Duijts is dat niet zo makkelijk. Tielenaren zijn namelijk boos op hun bekende stadsgenoot. Zij denken dat door toedoen van Frans de bouw van het nieuwe zwembad vertraging heeft opgelopen en nu hun kinderen geen zwemles kunnen volgen.

Villa

Het huis van de volkszanger staat vlak bij het zwembad. Al een tijd staat zijn villa te koop en volgers de bewoners van Tiel heeft Frans bezwaar gemaakt tegen de bouw van het nieuwe zwembad omdat het de waarde van zijn woning niet ten goede komt. ,,In het huidige zwembad wordt wordt er niet meer zoveel gedaan, omdat de bedoeling is dat er naast dit zwembad een nieuw zwembad komt. Dat moet volgend jaar klaar zijn. Maar het personeel van het zwembad heeft te horen gekregen dat de bouw stilligt omdat het pand dat ernaast ligt verkocht moet worden”, zegt een bewoner tegen weekblad Story. ,,Er zou pas weer gebouwd mogen worden zodra zijn huis verkocht is.”

Vooropname

Vanaf zijn vakantie-adres heeft Frans van zich laten horen, want volgens hem is het allemaal grote onzin. ,,Ik heb geen bezwaar ingediend. Ik ben juist blij met de bouw van het nieuwe zwembad omdat er ook een natuurpark bij komt”, zegt hij. ,,Dat is voor mijn huis juist een waardevermeerdering. Het enige waar ik om het gevraagd is een bouwkundige vooropname.” De zanger wil weten of hij eventuele schade, die ontstaat aan zijn woning door de bouw, kan verhalen op de gemeente. Omdat het in de vakantietijd moeilijk is om afspraken te maken, wordt de vooropname na de zomermaanden gemaakt.

Tags

BOOSBOUWBURENFRANS DUIJTSTIELVERKOOPVILLAZWEMBAD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck