Tijl Beckand presenteert nieuw RTL-programma De Verraders

Door: DitjesDatjes
25-01-2021

RTL komt in maart met een nieuw programma, getiteld De Verraders, waarin een groep bekende Nederlanders op zoek gaan naar een schat. Tussen de achttien deelnemers zitten drie verraders die de groep tegenwerken, zo heeft de zender bekendgemaakt. De show wordt gepresenteerd door Tijl Beckand.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Anders dan bij de tv-hit Wie Is De Mol? weten de kijkers al vanaf het begin wie de drie verraders zijn. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat. De kandidaten proberen de verraders te ontmaskeren en stemmen elkaar weg tijdens een dagelijks terugkerende ‘raad’.

Volgens presentator Beckand is het spel “intens en vals”. “Ik heb al heel wat programma‚Äôs gemaakt in mijn leven, maar zoveel spanning, emotie en intensiteit heb ik niet vaak gezien tijdens een opnameperiode”, zegt hij. “Na twee draaidagen zaten heel wat deelnemers al helemaal stuk vanwege de grote mindfuck die dit programma teweegbrengt.”

De eerste aflevering is op 13 maart te zien op RTL 4. Wie de achttien deelnemers van De Verraders zijn, wordt op een later moment bekendgemaakt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD