Tim Douwsma heeft ruimte in huis voor baby

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Tim Douwsma is tot over zijn oren verliefd op zijn Elske. De twee waren samen op vakantie naar Curaçao waar ze het besluit hebben genomen samen te gaan wonen. Ook sluiten ze het krijgen van een kindje niet uit.

Tim verlaat Diemen waar hij woonde en gaat terug naar Friesland, waar hij oorspronkelijk vandaan komt. Hij gaat namelijk bij zijn vriendin Elske wonen. ,,Ik vind het heerlijk om het thuis gezellig te maken en dan lekker te koken voor Elske”, vertelt hij aan weekblad Privé. ,,Het is een heel mooi huis met een goede energie, we hebben het er heel fijn samen.”

Kinderwens

De twee sluiten het krijgen van een kindje dan ook niet uit. Sterker nog: de kinderkamer is er eigenlijk al. Ze hebben ruimte genoeg in het huis van Elske. Tegen Privé zegt hij: ,,Ik hoop dat Elske de moeder van mijn kinderen gaat worden.”

Maar ze hebben er nog geen haast mee. Wel praten ze er af en toe over maar dat is dan wel ‘voor de lol’. Het besluit om kinderen te nemen is voor later vertelt Tim.

Altijd al verliefd

Tim is altijd al verliefd geweest op Elske. Ze kennen elkaar namelijk al langere tijd. Elske woonde vroeger een dorpje verderop, maar destijds had Elske een vriend. Tim denkt dat het zo moest zijn. Sterker nog, hij denkt dat als de twee elkaar eerder gevonden hadden het niks was geworden. ,,We denken allebei dat als we een relatie hadden gekregen toen we 16 waren, het heel anders was gelopen”, vertelt Tim aan Privé.

Tags

ELSKEKINDERENKINDERWENSTIM DOUWSMAVERLIEFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck