Tim Douwsma verhuist terug naar roots

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tim Douwsma is stapelverliefd op ‘zijn’ Elske. Ze ontmoetten elkaar jaren geleden in de bus in Friesland, maar destijds had Elske een vriend. Toen de zanger haar een tijd geleden tegenkwam sloeg de vonk over. Dat vonkje is blijkbaar een vuurtje geworden, want de twee gaan nu samenwonen!

Kinderen?

Op dit moment woont Tim Douwsma in Diemen, maar voor de liefde verhuisd hij terug naar Friesland. Daar hebben de twee een huisje gekocht. Een flinke stap dus voor Tim. Shownieuws suggereert zelfs dat Elske waarschijnlijk de moeder gaat worden van zijn toekomstige kinderen.

Modellen

Elske is zeker niet de eerste de eerste liefde van Tim. Hij had eerder een relatie met model Jessie Jazz Vuijk, en ook met modellen Stephanie Tency en Marrit Nicolai. Elske zit zelf niet in de showbizz. Zij heeft een eigen Sup Centre Fryslân en is dus vooral zomers erg druk. Hun eerste date vond plaats bij dat Sup Centre. Toen gingen ze peddelsurfen. ,,Op die plank keek ik haar op zeker moment van opzij aan en besefte ik: ja, ze hebben gelijk, dit is mijn droomvrouw!”, zei Tim daarover.

Tags

ELSKEFRIESLANDGEZINKINDERENLIEFDESAMENWONENTIM DOUWSMAVRIENDINVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck