Tim Haars ambassadeur van daklozenorganisatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

AMSTERDAM – Acteur Tim Haars is ambassadeur geworden van StreetSmart, een initiatief van Amsterdamse horeca-ondernemers die daklozen bijstaat en gezinnen die op straat komen te staan.

Op Instagram schrijft Tim: “Dakloze gezinnen zijn nog altijd een realiteit in de hoofdstad. Daarnaast leven er in Nederland 73.000 gezinnen onder het wettelijk bestaansminimum, waaronder dus ook vele duizenden kinderen.”

Tim Haars probeert samen met StreetSmart meer aandacht te krijgen voor deze groep mensen. Tim: “Dit is een probleem dat we met z’n allen zeker kunnen aanpakken, maar omdat we weinig weet hebben van deze problematiek is het er zogenaamd niet. Maar het is er wel en cijfers bewijzen dat.”

Tim deed in 2010 mee aan het tv-programma Stinkend, beroemd en dakloos van de KRO. Voor deze serie moesten vier bekende Nederlanders zeven dagen en zes nachten op straat leven. Naast Tim deden Chris Tates, Kim Feenstra en Esther Schouten mee.

Tim is sinds zijn deelname betrokken gebleven bij de daklozenproblematiek. Vorige maand ging hij eten bij een StreetSmart-restaurant, waarna hij besloot contact te zoeken met de organisatie.

 

BuzzE

 

 

Tags

AMBASSADEURDAKLOOS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie