Tim Hofman ‘boos’ op Doutzen Kroes en Lange Frans: ‘verlepte kinderbreinen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Tim Hofman deelt publiekelijk een sneer uit naar onder andere Doutzen Kroes en Lange Frans. De presentator beschuldigt onder andere het voormalig topmodel ervan dat de mazelen in Europa zijn verdertigvoudigd…

Na de start van de coronacrisis in 2020 deelde Doutzen Kroes een mening waar menig Nederland het niet mee eens was. De Friezin was tegen het coronavaccin. ,,Ik laat me niet dwingen om het vaccin te nemen”, schreef ze destijds op haar Instagram. ,,Ik laat me niet dwingen om mijn gezondheid te bewijzen om zo mee te kunnen doen in de samenleving. Ik accepteer niet dat mensen vanwege hun medische status worden buitengesloten”, aldus Kroes, die veel weerwoord kreeg.

‘Verdorde moederharten en verlepte kinderbreinen’

,Mazelen leek een uitroeibare ziekte, nu is het aantal gevallen in Europa verdertigvoudigd”, schrijft de Volkskrant. Tim Hofman is ervan overtuigd dat Doutzen Kroes en meerdere BN’ers de aanstichters hiervan zijn. ,,Bedankt Doutzen Kroes, Isa Kriens, Jorn Luka, Lange Frans, Wybren van Haga en al hun vrienden met verdorde moederharten en verlepte kinderbreinen die het idee ‘eIgEn OnDeRzOeK is evenveel waard als wetenschap’ mainstream maakten waardoor we nu met deze nonsens zitten opgescheept”, schrijft Hofman op X (voorheen Twitter), en plaatst een deel van het Volkskrant-artikel erbij.

Niet iedereen is het met Hofman zijn ‘boze’ statement eens. Ook Lange Frans reageert op zijn ‘Tweet’. ,,Uhm… Graag gedaan denk ik lieve Tim. Al kan ik me niet heugen dat ik ooit iets over de mazelen heb gezegd. In de context van het krantenbericht… Wie zijn de mensen met mazelen dan? Waar komen die vandaan? Weet jij dat wellicht?” aldus de rapper.

Geen gehoor

Hofman geeft geen reactie tegen Lange Frans, ondanks dat hij een artikel deelt van het RIVM de suggereert dat in 2023 in Nederland totaal 7 mensen met mazelen zich hebben gemeld. ,,Je moet bij Tim Hofman niet met feiten komen. Daar kan ie niet zo goed tegen en door de kortsluiting die dan in zijn hoofd ontstaat gaat ie je uitmaken voor wappie of iets dergelijks”, reageert een X-gebruiker. ,,En nu hoor je die linkse debiel niet”, schrijft een andere lezer.

Tags

DOUTZEN KROESLANGE FRANSTIM HOFMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck