Tim Hofman neemt het op voor aangerande Fabiola Volkers

||||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Zaterdag plaatste Fabiola Volkers, voormalig Temptations VIPS-verleidster, een openhartige video over haar aanranding door een BN’er. Veel kijkers reageren grof en negatief op het nieuws. Presentator Tim Hofman is boos en neemt het op voor de realityster…

Respect

Fabiola doet een boekje open over een nare ervaring van een aantal jaren geleden. Ze vertelt in een video op YouTube dat ze is aangerand door een bekende Nederlander. Wat de BN’er ook heeft gedaan, toch wil Fabiola nog respect tonen naar de aanrander door zijn naam niet te noemen.

‘Wat een lulverhaal’

Veel kijkers reageren negatief en geloven het verhaal niet. Voordat de temptation verleidster haar reacties heeft uitgezet werden er berichten geschreven als ,,Wat een lulverhaal” en ,,Janken als je wordt aangerand maar zelf als hoer door de PC Hooftstraat lopen”. Tim Hofman kan de reacties niet aanzien en komt in actie op zijn Instagram account.

Weerwoord

,,Ze kleedt zich er naar. Ze zal het wel verdiend hebben. Moeten we dit serieus nemen?”, schrijft Tim herhaaldelijk bij zijn post. Hij vraagt zijn volgers ook in actie te komen: ,,Geef even weerwoord aan ze als je tijd hebt.”

Bijscholen

Hofman is fel tegen de negatieve reacties en probeert Instagrammers bij te scholen door een campagne te delen tegen seksueel misbruik. ,,Meer dan de helft van de vrouwen en 1 op de 5 mannen weleens seksueel geweld meegemaakt hebben…” schrijft hij. ,,Betere seksuele voorlichting op school en daarbuiten. Betere opleidingen voor betrokken professionals en meer publiekscampagnes om de cultuur rond seks in Nederland te verbeteren” aldus een boze Tim.

‘Nee is nee’

,,Ook al is iemand bekend en ook al lijkt hij zo leuk, ga niet zomaar mee” is Fabiola’s tip ,,Ga niet zomaar daar slapen, want je weet nooit zijn intenties.”

Ben of ken jij iemand die seksueel is misbruikt? Ga dan naar https://www.rutgers.nl/ voor meer informatie.

https://www.youtube.com/watch?v=fb7y7Eaz6dU&t

Tags

AANGERANDFABIOLA VOLKERSSEKSUEEL MISBRUIKTIM HOFMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck