Tim Hofman onder vuur: ‘Beschietingen jullie schuld’

Tim Hofman onder vuur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tim Hofman heeft met zijn programma BOOS een uitzending gemaakt over de cosmetische kliniek Drs. Samana Clinics waarin zeven klanten klaagden over het behandelen van lippen en billen met fillers. Een paar dagen na de uitzending werden twee vestigingen van de kliniek beschoten. Volgens velen is dat geen toeval.

Tim Hofman deelt via Instagram het nieuws dat twee vestigingen van de cosmetische Drs. Samana Clinics zijn beschoten. ,,We houden jullie op de hoogte”, schrijft Tim bij het heftige nieuws.

Onder vuur

Toch kunnen volgers het bericht niet waarderen. Volgens hen zijn de beschietingen geen toeval. ,,Dit hebben jullie mede veroorzaakt, BOOS. Dit is in gang gezet door jullie aflevering. Gaan jullie ook verantwoordelijkheid nemen?”, reageert een boze volger. Een ander is het daarmee eens. ,,Tijd om BOOS te cancellen, hier hebben zij 100% aandeel in gehad. Waarom heeft niemand het hierover?”

Reactie Samana

Na de uitzending van BOOS liet Samana, de eigenaresse van de cosmetische kliniek, al van zich horen. ,,Drs. Samana Clinics is een transparante organisatie met een passie voor schoonheid en een hart voor onze cliënten, en om die reden voelen wij ons genoodzaakt om hierop in detail te reageren”, begon Samana het bericht. ,,In de reportage vertelt een klant dat ze het resultaat van de uitgevoerde behandelingen niet mooi vindt. Als team dat zich dagelijks inzet om mensen een verjongd, fris en mooi gevoel over zichzelf te geven, spijt het ons enorm te horen dat we daar in dit geval niet in geslaagd blijken.”

Infectie

Ook richtte Samana zich tot een cliënt die een infectie kreeg na het aanbrengen van fillers in de billen. ,,Zo’n infectie is zeldzaam maar behoort helaas tot de mogelijke klachten na een dergelijke behandeling, die ook vermeld staan in de informatie die al onze cliënten vooraf krijgen en ondertekenen”, vervolgde Samana. ,,Na de melding hebben wij deze cliënt meteen doorverwezen naar de juiste specialist voor behandeling. Daarna hebben wij nog een maand nauw contact met hem onderhouden, en daarbij ook bevestiging gekregen dat de behandeling was geslaagd en hij het goed maakte.”

Tags

TIM HOFMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck