Tim Hofman schiet uit zijn slof tegen interviewer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tim Hofman is behoorlijk uit zijn slof geschoten tijdens een interview met NRC. Het interview ging over zijn YouTube-serie BOOS, maar wanneer de interviewer een vraag over Tim zélf stelt, raakt hij behoorlijk geïrriteerd.

Tim Hofman heeft gisteren een tweede BOOS-aflevering over het Voice-schandaal online gezet. Aanleiding voor een vervolg op de eerste aflevering was dat Tim een melding kreeg dat óf John de Mol zou hebben gelogen dat hij wist van meer meldingen over grensoverschrijdend gedrag, óf John was niet volledig op de hoogte gebracht.

‘Seksistische grappen’

Door het succes van de BOOS-aflevering over The Voice is Tim nog meer in de schijnwerpers komen te staan. Daarvoor heeft hij ook weleens fouten gemaakt, geeft hij toe in een interview met NRC. ,,Als ik mezelf teruglees op Twitter, dan kom ik seksistische grappen tegen, het n-woord, racistische stereotypering.”

‘Wat l*l je nou, man?’

De NRC-interviewer merkt op dat Tim dat vandaag de dag niet meer zou kunnen doen. ,,Nu gaan we een soort route in waar ik allergisch voor ben”, reageert Tim al geïrriteerd, waarop de interviewer doorvraagt. ,,Maar breder dan letten op onderdrukkende taal – als bekende Nederlander moet je toch meer op je gedrag letten dan toen je nog onbekend was?”, luidt de vraag.

Het interview krijgt plotseling een heel andere wending. ,,Wat l*l je nou, man? Ik moet niet overal op letten, ik wíl overal op letten. Er is een angst en allergie ontstaan voor niet-onderdrukken”, reageert Tim boos. ,,Rechts heeft de term woke gekaapt en nu is woke iets stoms. Deugen is iets stoms. Maar ik wil deugen. Wat is daar mis mee?!”

Tags

BoosThe VoiceThe Voice of HollandTim Hofman

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie