Tim Hofman slaat plank volledig mis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Tim Hofman vraagt om donaties voor zijn populaire YouTube-programma BOOS. Hiermee slaat hij de plak volledig mis, vindt Evert Santegoeds.

Het bedelen om donaties van Tim Hofman zou ergernis opwekken. In de podcast Strikt Privé noemt Evert Santegoeds het ‘bespottelijk’. „Ik wist niet wat ik las. Ik ben abonnee op de VARAgids en dan krijg je een bedelbrief van Tim Hofman. ‘Als je meer BOOS wil, dan moet er geld bij.’ Weet je wat die publieke omroep kóst per jaar, jongen?!”

Eigen baas

Santegoeds vindt dat Tim altijd brutaal genoeg is en dat hij voor meer geld maar lekker bij zijn eigen baas moet aankloppen. „Die gozer moet gewoon net zo brutaal als hij verder in het leven is naar zijn eigen baas stappen en zeggen: ‘Hallo, met BOOS hebben wij het afgelopen jaar meer losgemaakt dan alle BNNVARA-programma’s bij elkaar, op Even Tot Hier na, en geef ons maar budget om meer BOOS te maken.’ Je gaat toch niet je kijker vragen of je alsjeblieft geld mag hebben om nog BOOS te maken? Ik denk dat die 1,7 miljard die naar de publieke omroep gaat toch wel afdoende is om daar af en toe met een camera van op pad te gaan en BOOS te maken. Nee, dit staat Tim Hofman totaal niet. Dit moet hij ook niet doen, hier moet hij zich niet voor lenen.”

Tv-programma

Evert gaat nog een stapje verder en stelt dat BOOS een tv-programma moet worden. „BOOS moet gewoon een tv-programma worden, denk ik, als ze meer geld nodig hebben, maar ze moeten niet een hobby gaan bedrijven op internet, heel veel los maken en dan zeggen: ‘We hebben geen geld om het te maken.’ Ze hebben geld zat om het te maken en op een gegeven moment is het gewoon klaar.”

Tags

BOOSEVERT SANTEGOEDSTIM HOFMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck