Timing verhuizing Rachel Hazes opmerkelijk

Rachel Hazes
Door: DitjesenDatjes
06-08-2020

Rachel Hazes laat Roxeanne en André nu echt definitief achter zich. Rachel, die een moeizame relatie heeft met haar kinderen, verhuist naar Barcelona waar haar beste vriendin Rossana Kluivert woont.

Geen relatie meer

De geruchten dat Rachel naar Spanje zou verhuizen, doen al enige tijd de ronde. Gefluisterd werd dat ze dat zou doen met partner Mike, maar hij is inmiddels na een korte maar hevige relatie uit haar leven. De weduwe van wijlen André Hazes gaat dus alleen het avontuur aan. Maar ze kan altijd terugvallen op de familie Kluivert die haar heeft geholpen met verhuizen.

Opmerkelijke timing

De timing van de verhuizing is op z’n zachts gezegd opmerkelijk. Haar twee kinderen hebben namelijk sinds jaren weer goed contact met elkaar en haar kleinkinderen hebben elkaar deze zomer voor het eerst gezien. Samen speelden ze lekker buiten, terwijl Roxeanne en André het konden hebben over de jaren waarin ze elkaar ontweken hebben. Van dat nieuwe familiegeluk lijkt Rachel geen deel te willen uitmaken, want zij zit honderden kilometers verderop te genieten van de Spaanse zon.

Meer DenD