Tina de Bruin hoopt dat kijkers van Kees & Co haar accepteren

Door: DitjesDatjes
18-02-2020

Tina de Bruin vervangt Chantal Janzen in het tweede seizoen van de serie Kees & Co en hoopt dat kijkers de castwissel accepteren. In De Telegraaf zegt Tina: “lk hoop dat de kijkers mij waarderen. Al zullen er vast mensen zijn die zeggen: ‘Wat is Chantal Janzen veranderd! Dit hoef ik niet te zien’. We gaan het merken.”

Chantal Janzen had vanwege haar drukke werkzaamheden bij RTL geen tijd voor de opnames van Kees & Co, waarin ze de rol speelt van Coosje, de schoondochter van Kees. Simone Kleinsma (Kees), Tibor Lukács (zoon Rudie) en Plien van Bennekom (buurvrouw Brenda) keren terug in het tweede seizoen, dat vanaf zaterdag te zien is op RTL 4 en Videoland.

De serie heeft veel vaste fans, merkt Tina, die eerder te zien was in onder andere de series Dokter Tinus, Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen en Familie Kruys. “Sommige mensen hebben alle opnamen van deze reeks bijgewoond. Er zitten fans bij die nog precies weten welke sloffen Simone in seizoen drie droeg.”

Zelf groeide ze op met series als Zeg ‘ns Aaa, Het zonnetje in Huis, SamSam en Oppassen. Het genre sitcom is zeker niet gedateerd, vindt ze. “Nieuwe generaties ontdekken nu Friends en The Fresh Prince of Bel-Air. De sitcom zal altijd blijven, omdat het gezin, in welke vorm dan ook, ons leven is.”

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen