Tineke de Nooij teleurgesteld in Gordon: ‘Geen contact’

Tineke heel erg teleurgesteld in Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tineke de Nooij werd ooit de ‘bonus-moeder’ van Gordon genoemd, maar van die hechte band is geen sprake meer. Sterker nog: de twee hebben helemaal geen contact meer. Waarom? Volgens Tineke laat Gordon sinds hij in Dubai woont niets meer van zich horen. ,,Opeens was het over en uit.”

Waar Tineke voorheen bij elk wissewasje een belletje kreeg van haar goede vriend Gordon, is het nu al twee jaar stil. Het grote nieuws dat Gordon en Gavin gaat trouwen, heeft ze dan ook via social media meegekregen. ,,We hebben al twee jaar geen contact meer”, vertelt Tineke in gesprek met weekblad Privé. ,,Sinds hij in Dubai is gaan wonen, is het contact tussen ons verwaterd.”

‘Geen bruidsmeisje’

Volgens Tineke is er geen ruzie geweest. ,,Maar opeens was het over en uit. Natuurlijk vind ik dat jammer, want we hebben mooie tijden met elkaar beleefd. Niet alleen in Zuid-Afrika, waar ik net als hij een huis had, maar we hebben ook mooie reizen met elkaar gemaakt”, vervolgt ze. Een uitnodiging voor de bruiloft verwacht ze niet. ,,Vooralsnog zie ik mezelf niet als bruidsmeisje verschijnen!”

Wel hoopt Tineke dat de bruiloft van Gordon en Gavin ook echt plaats gaat vinden. Want hoewel ze geen contact meer met elkaar hebben, gunt ze Gordon het allerbeste. ,,Ik hoop dat zijn nieuwe liefde Gavin een blijvertje is en dat ze héél gelukkig samen oud mogen worden!”

Tags

GORDON HEUCKEROTHTINEKE DE NOOIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck