Tineke Schouten: ,,Hij kan er zelf goed mee leven”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het gaat naar omstandigheden redelijk goed met de man van Tineke Schouten, Hans Brunyanszki. Schouten: ,,Hij kan er zelf goed mee leven en heeft het volledig geaccepteerd.”

Kort na de jaarwisseling kwam er via de ‘Telegraaf’ verschrikkelijk nieuws van de man van Tineke Schouten. Zijn been is geamputeerd als gevolg van zijn suikerziekte. Het was de zoveelste klap die Hans Brunyanszki te verwerken kreeg, na een hartinfarct en een bekkenbreuk. Tineke Schouten wist het nieuws wel te relativeren. Ze zei tegen ‘Shownieuws’: ,,Tuurlijk, je pinkt wel eens een traantje weg. Aan de andere kant, beter werd het toch niet. Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan.” Ze zei toen dat ze veel steun kreeg van de familie. Over de kwestie zouden zelfs al grapjes worden gemaakt.

Volledig geaccepteerd

Schouten zegt dat het naar omstandigheden goed gaat met haar man. Ze vertelde tegen weekblad ‘Party’: ,,Hij kan er zelf goed mee leven en heeft het volledig geaccepteerd. We wisten al, het zat er aan te komen.” De amputatie stond al op de planning in februari of maart, maar de dokter had iets eerder tijd dan verwacht. De amputatie weerhoudt Schouten er overigens niet van om op te treden. De entertainer heeft al een nieuwe show op de plank liggen, waarmee ze zes try-outs heeft kunnen doen.

Tags

AMPUTATIEBEENTINEKE SCHOUTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie