‘Tino begon vechtpartij zelf’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tino Martin lijkt een erg sympathieke man, maar in een verhaal in Story wordt een hele andere kant van hem belicht. De vechtpartij waarin Tino vorige week belandde zou namelijk door hem zelf zijn begonnen!

Jannes

In een kroeg in Oostenrijk zou Tino Martin geslagen zijn door een aangeschoten fan. Dat nieuws kwam vorige week naar buiten. De enige verwonding van de zanger was een bloedneus. Nu komt er veel meer informatie over de avond naar buiten, want een bron die in hetzelfde café als Tino was, vertelt was hij heeft gezien aan weekblad Story. ,,In het restaurant zat een groepje mensen te eten, onder wie ook Tino’s collega-zanger Jannes’, zegt de bron tegen het tijdschrift. ,,Toen Tino binnenkwam vroegen twee vrouwen uit dat gezelschap of ze met hem op de foto mochten. Zijn reactie daarop was bijzonder vrouwonvriendelijk.” Hij zei volgens de bron namelijk tegen de vrouw: ‘Alleen als je je buik inhoudt.’

Respect

Hier hield het niet op, want daarna ging Tino aan de tafel bij Jannes zitten en werd hij volgens de bron steeds luidruchtiger. Het werd zo vervelend dat de eigenaar van de tent hem moest vragen om rustiger te doen. Helaas luisterde Tino niet, en hij begon zelfs mensen uit te schelden. ,,Je mag mijn poep opvreten”, zou hij hebben gezegd tegen een vrouw aan zijn tafel. Dat was voor Jannes de druppel, want hij greep in. ,,Je moet meer respect tonen”, zou hij hebben gezegd volgens de bron.

Tags

BLOEDNEUSDRONKENGEVECHTKROEGOOSTENRIJKRESTAURANTTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck