Tino emotioneel door vriendin

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

In ‘De dag van je leven’ neemt Koos van Plateringen Tino Martin mee naar allemaal plekken die belangrijk voor hem zijn. Zo was het stel samen naar Tino’s ouderlijk huis gegaan en krijgt hij op een speciale plek een hele bijzondere verrassing.

In de aflevering die vanavond wordt uitgezonden neemt Koos Tino mee naar zijn ouderlijk huis waar zijn liefde voor muziek is begonnen. Hij stond vanaf jonge leeftijd voor de spiegel, met een bus haarlak als microfoon, te zingen. Ook wordt hij in de aflevering verrast door zijn toenmalige werkgever die hem tipte om mee te doen met de Soundmixshow. Vanaf dat moment is Tino terecht gekomen in het schnabbelcircuit.

Verassing

Ook wordt hij in de aflevering verrast door zijn vriendin. Hij staat namelijk op een gegeven moment op het Rembrandtplein in Amsterdam waar hij haar leerde kennen. Koos begint over zijn ontmoeting met zijn vriendin en kondigt de verassing even aan. En dan komt zijn vriendin op het grote beeldscherm tevoorschijn met een lieve boodschap voor de zanger.

 

Tags

LIEFTINO MARTINVERRASSINGVOLKSZANGERZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck