Tino Martin beschonken op podium bij bedrijfsfeest Shoeby?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tino Martin leert kennelijk niet van zijn fouten: hij zou opnieuw in beschonken toestand op het podium hebben gestaan. Hij trad afgelopen weekend op bij een bedrijfsfeest van Shoeby, maar zou niet lang op het podium hebben gestaan. ,,De eigenaresse heeft hem van het podium laten begeleiden”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Zonder blikken of blozen vraagt Tino Martin duizenden euro’s om een halfuurtje op het podium te staan. Van dat optreden zijn nu beelden uitgelekt, en wéér zou Tino in een beschonken toestand zijn geweest. ,,Er zijn weer beelden opgedoken van een zeer onprofessioneel optreden van Tino Martin”, schrijft Coldeweijer op Instagram. ,,Volgens spionnen stond hij compleet van de kaart op het podium.”

‘In shock’

Omdat het publiek ‘met open mond stond te kijken’, zou Tino van het podium zijn gehaald. ,,De eigenaresse heeft hem van het podium laten begeleiden.” Het bedrijf zou tussen de 10.000 en 15.000 euro hebben betaald om Tino te boeken. ,,Zij waren echt in shock en not amused!”

‘Zo vals als een kraai’

Het is niet de eerste keer dat Tino zijn publiek teleurstelt. Tijdens zijn optreden op 5 mei vorig jaar maakte de zanger behoorlijk wat tongen los. Hij zong volgens het publiek ‘zo vals als een kraai’ en er werd geroepen dat hij te diep in het glaasje had gekeken. Tino omschreef de dag als een ‘zwarte bladzijde’ in zijn leven; het zou dan ook niet meer gebeuren.

‘Aan de zuip’

Toch bleek eerder dit jaar dat hij wéér de fout in was gegaan. Op social media lekten beelden uit van Tino die aan het optreden was bij een 25-jarig huwelijksfeest, en ook daar leek hij ‘compleet van de kaart’ te zijn. ,,Hij heeft daarvoor de hele middag aan de zuip gezeten”, schreef Juicechannel bij de beelden.

Tags

Tino Martin

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie