Tino Martin heeft rol te pakken in romantische komedie

Door: DitjesDatjes
09-07-2020

Zanger Tino Martin heeft een filmrol te pakken in een nieuwe Nederlandse romantische komedie. Dit vertelt de 36-jarige zanger trots aan RTL Boulevard. De nieuwe film zal begin volgend jaar uitkomen en naast Tino zal ook Yolanthe Cabau een hoofdrol gaan vertolken.

De zanger, bekend van hits als Zij weet het en Loop niet weg, heeft erg veel zin in het nieuwe avontuur. “Ik kan het zelf niet geloven, maar ik ga in een film spelen,” vertelt Tino enthousiast. “Ik wilde graag een nieuwe uitdaging, iets anders doen. Ik heb meteen ja gezegd, zelfs zonder het script te lezen!”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tino zal niet als zichzelf op het witte doek verschijnen. “Ik speel niet mezelf. Mijn personage is een man die opgaat in zijn hobby en daardoor zijn vrouw niet meer ziet staan”, vertelt de zanger. Volgens hem zit er al veel voorbereiding in de rol. “Ik ben mezelf erg goed aan het voorbereiden door het script uit m’n hoofd aan te leren en met mijn tegenspeelster samen te zitten.”

Naast een filmrol vertolken, zal Tino ook verantwoordelijk zijn voor de titelsong van de film. “Het zingen en liedjes maken is natuurlijk ook te gek. Het is een romantische komedie dus het wordt een vrolijk en gezellig nummer”, onthult de zanger.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD