Tino Martin heeft speciale verrassing voor zijn vriendin

Tino verrast zijn vriendin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tino Martin heeft een bijzondere verrassing geregeld voor zijn vriendin Kimberly Kruiter. Kimberly is fan van Re-Play en voor haar verjaardag heeft Tino een speciaal optreden geregeld.

Tino heeft op Instagram een filmpje gedeeld waarin hij samen met Re-Play optreedt. ,,Gisteren vierden we de verjaardag van mijn liefste. Ze is helemaal gek van Re-Play en daarom zong ik speciaal voor haar ‘Never Nooit Meer’ samen met Re-Play”, schrijft de zanger bij de beelden.

Verrassing

Volgers reageren enthousiast op de beelden. ,,Wat een verrassing voor Kimberley. Prachtig gezongen zoals altijd. Re-Play is ook top!”, reageert een volger. Een ander vindt dat ze samen een nummer moeten uitbrengen. ,,Kippenvel, uitbrengen. Proficiat, maak er iets leuks en gezelligs van.”

Relatieproblemen

Tino en Kimberly zijn al acht jaar samen, maar hun relatie heeft ook zware tijden gekend. Zo liep hun relatie bijna op de klippen omdat ze een lange tijd langs elkaar heen leefden. Ze gingen apart van elkaar wonen en Tino hield er rekening mee dat het niet meer goed kwam tussen hem en Kimberley. ,,Maar ik wist dat we elkaar zo leuk vinden. Daar hield ik me dan aan vast. En misschien moest het zo zijn, want we matchen nu veel beter”, zei hij eerder tegen weekblad Privé.

Alcoholprobleem

De relatieproblemen hadden ook te maken met het alcoholprobleem van Tino, zo bekende Kimberly later. ,,Ik zeg altijd, ik heb twee mannen. Ik heb Tino en ik heb Tino Martin”, vertelde ze in de documentaire van Tino. ,,Ik heb letterlijk drie seconden beeld nodig, dan weet ik hoe laat het is. De drank is letterlijk overal en het is een valkuil.”

Tags

TINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck