TINO MARTIN is een hele grote ster: na Ziggo Dome nu Olypisch Stadion?

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Tino Martin is de nieuwe, grote ster van de Nederpop. Afgelopen zaterdag waren er meer dan 17.000 fans in de Ziggo Dome en Tino maakte zijn nieuwe status meer dan waar.

De volgende stap wordt mogelijk een concert in het Olympisch Stadion.

De fans kwamen superenthousiast uit de Ziggo Dome. Jong en oud had een onvergetelijke avond.

,,De belevenis in het echt, was nog veel mooier dan in al mijn dromen. Als klein jongetje had ik ooit de droom om voor zo’n enorme zaal te mogen zingen. Mijn moeder heeft die verhalen vaak genoeg moeten aanhoren. Het is gewoon gelukt en weet je? Het was nog veel mooier dan in mijn droom. Zeventienduizend mensen die speciaal voor mij komen, zo’n gevoel is niet te omschrijven. Na afloop moest ik een traan wegpinken, zo blij was ik dat mij dit is overkomen”, aldus Tino Martin in een gesprek met De Telegraaf.

Studio One, het productiehuis van Johnny Sap en Lucien Beld uit Twente, is de sleutel naar het succes van Tino Martin.

Sap, voormalig handelaar in tweedehands auto’s, lanceerde Thomas Berge door 800.000 klanten uit het bestand van Neckermann ongevraagd een cd van Berge p te sturen.

Tino Martin in Het Parool over zijn partners: “Zij hebben mij discipline bijgebracht. Mijn stem is er altijd geweest, maar artiest ben ik geworden. Ik was vroeger best wild. Ik kwam wel eens te laat voor een optreden, of helemaal niet, of ik gooide er met mijn pet naar. Dat hebben zij mij wel afgeleerd.”

Het verantwoordelijkheidsgevoel groeide, vertelt Martin, toen hij merkte dat daarmee de prestaties kwamen. “Het kwartje viel toen ik in de gaten kreeg dat ik deel uitmaakte van een organisatie die steeds beter werd in wat zij deed. We doen het tegenwoordig helemaal samen, maar zonder Johnny en Lucien had ik hier nu niet gezeten.”

Meer weten over de zangcarriers van Tino Martin. Lees het hier.

Tags

JOHNNY SAPTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck