Tino Martin KAPT met Lil’ Kleine

Tino Martin is klaar met Lil' Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lil’ Kleine is in afwachting van het onderzoek weer op vrije voeten, maar lijkt toch niet helemaal vrijuit te gaan. Tino Martin is de eerste artiest die niets meer met de rapper te maken wil hebben.

Tino Martin en Lil’ Kleine brachten vorig jaar samen het nummer ‘Gabber’ uit. Het nummer kwam net na het incident op Ibiza uit, waar Lil’ Kleine Jaimie ook al mishandeld zou hebben. Waarom stopte Tino de samenwerking met de rapper toen niet, maar nu wel?

Niet in bedwang houden

Deze week zag Tino de beelden waarop de mishandeling te zien is. ,,Verschrikkelijk”, zegt hij in de ochtendshow van Qmusic. ,,Ik heb thuis geleerd, aan vrouwen kom je niet. Dat is echt een no go. Hij kan zich blijkbaar niet in bedwang houden. De situatie kent alleen maar verliezers.”

Toch heeft Tino vorig jaar net na het incident op Ibiza een nummer uitgebracht met Lil’ Kleine. De zanger zegt dat hij daar destijds vaak op aangesproken werd. ,,Moet je dat wel doen, zeiden mensen toen al”, aldus Tino. ,,Het nummer lag enkele maanden in de vriezer, vanwege het incident op Ibiza.”

Lil’ Kleine niet meer welkom

Maar Lil’ Kleine en Jaimie maakten destijds een video waarin ze de geruchten over de mishandeling volledig ontkrachtten. Ook tegen Tino ontkenden ze beiden dat het was gebeurd. ,,Ze verzekerden mij dat het geruchten waren, dat er niets van klopte”, legt hij uit. ,,Niet veel later zag ik ze vrolijk hand in hand over straat lopen. Dus toen heb ik het de voordeel van de twijfel gegeven en hebben we de plaat uitgebracht.”

Voor Tino is de maat nu vol. ,,Het is over en uit”, besluit hij. Lil’ Kleine zou in mei nog te gast zijn bij de concerten van Tino in de Ziggo Dome, maar ook daar is de rapper niet meer welkom. ,,Nee, dat doe ik niet meer.”

Tags

BOYCOTJAIMIE VAESLIL' KLEINEMISHANDELINGTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck