Tino Martin kon laatste wens zus niet vervullen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tino Martin heeft afgelopen weekend afscheid moeten nemen van zijn zus Kim. Zij overleed aan botkanker. Kim had nog één laatste wens, maar overleed voordat Tino deze in vervulling kon laten gaan.

Plannen

Kim vocht al een tijd tegen kanker. Tino en de rest van de familie hadden hoop dat ze beter zou worden. Ook Kim zat nog vol met ideeën, plannen en dromen. Pas een maand geleden werd het duidelijk dat Kim niet meer beter zou worden, en ze snel zou komen te overlijden.

Afgelopen weekend schreef Tino op Facebook: ,,Om 17.28 uur is mijn lieve zus overleden. Ook vandaag hield ik je hand vast. Eerst warm en daarna koud. Ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en in het leven stond.” De zanger had altijd een goede band met zijn zus. Kim had nog één wens, en dat was samen met haar broer naar Dubai gaan.

Vliegtuig

Een vriend vertelt aan weekblad Weekend dat ze volgend weekend in het vliegtuig zouden stappen. Niemand had verwacht dat Kim zo snel achteruit zou gaan. Helaas heeft het niet zo mogen zijn dat Kim en Tino nog één keer samen op pad konden gaan.

Deze week is de uitvaart van Kim. Om zich daarop voor te bereiden en om de dood van zijn zus te verwerken heeft Tino al zijn optredens afgezegd. Hij zal dus niet zingen op Koningsdag, en ook staat hij niet op Marbella, waar een groot optreden stond gepland.

Tags

KIMOVERLEDENTINO MARTINWENSZUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck