Tino Martin onder vuur na nieuwe single met Lil’ Kleine

Fans Tino Martin pruimen nummer niet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Vandaag is de nieuwe single ‘Gabber’ van Tino Martin en Lil’ Kleine uitgebracht. Tino deelde op zijn Instagram vol trots een voorproefje van het nieuwe nummer, maar dit werd niet in dank afgenomen door zijn fans…

Je moet er maar van houden: een rapper en een volkszanger die samen een single uitbrengen. Is het een schot in de roos, of hebben de twee de plank volledig misgeslagen?

Omdat Tino en Lil’ Kleine normaalgesproken niet dezelfde muziek maken, hebben ze ook verschillende fans. En veel fans van Tino zijn in ieder geval niet blij met de samenwerking met Lil’ Kleine. Zij zijn namelijk helemáál geen fan van de rapper.

‘Had je beter alleen kunnen zingen’

,,Ik ben geen fan van Lil Kleine, jammer…”, zo reageert een Tino-fan onder zijn bericht. En een ander: ,,Ik ben niet weg van Lil Kleine. Daar heb ik toch echt een hekel aan gekregen na alle voorvallen.” Een andere fan begrijpt de keuze voor een duet niet: ,,Had je beter alleen kunnen zingen!”

De Tino-fans hebben ook sterke bedenkingen bij de titel van het nummer. ,,Nou mooie Gabber dan”, wordt er zo al geschreven. De fans vinden dan ook dat Tino zich niet moet ‘verlagen naar het niveau van Lil’ Kleine’. ,,Lil Kleine… Dat je je daartoe verlaagd.”

Waarom Lil’ Kleine?

Hoewel het nieuwe nummer zomaar een hit kan gaan worden, werden er gisteren bij Shownieuws vraagtekens geplaatst of de keuze van Tino om een samenwerking met Lil’ Kleine aan te gaan, wel zo verstandig is.

,,Ik ben niet kritisch op het nummer, maar ik verbaas me erover dat Tino Martin zichzelf wil linken aan Lil’ Kleine, de man die toch niet van onbesproken gedrag is en die een rechtszaak boven zijn hoofd heeft hangen. Ik zou daar geen duetje mee gaan opnemen op dit moment”, zo zei Bart van Ettekoven.

Maar Patty Brard, die al helemaal fan is van het nummer, weet wel waar de samenwerking vandaan komt. ,,Ik denk dat er een platenmaatschappij achter zit die denkt: Hoe gaan we dit imago nog oppoetsen? Dan is Tino Martin natuurlijk één van de grote volkszangers op dit moment. Ze hebben gedacht: Misschien moet die Kleine wel even aan Tino gelinkt worden.”

Tags

LIL' KLEINEONDER VUURTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck