Tino Martin over vals zingen tijdens optredens ‘het is ieder keer een gevecht’

Tino over zijn verslaving
Door: Lola van Leeuwen
13-09-2022

Tino Martin (38) ligt met regelmaat onder het vuur na een optreden. Op sociale media verschijnen diverse beelden dat de zanger enorm vals zingt. Martin reageert hier maandagavond op bij talkshow HLF8…

,,Het kan niet altijd goed gaan”, zegt Tino tegen presentatrice Hélène Hendriks aan tafel bij HLF8. Martin zegt vaak dag en nacht onderweg te zijn en soms wel twee tot drie optredens op een dag heeft. Hij vergelijkt zijn werk met topsport. Daar vindt topsport-expert Hélène een sarcastische opmerking voor:

‘Knetter vals’

,,Een topsporter zit ook niet altijd goed in de wedstrijd, kijk maar naar voetbal. Soms is het even helemaal niets, dat heb jij ook weleens. Vijfennegentig procent van de tijd is het loepzuiver, maar vijf procent is het knetter vals”. Tino moet lachen en vraagt: ,,Is dat zo?!”

,,We hebben de beelden, maar die laten we niet zien”, zegt Hélène. Ze stelt de vraag die iedereen wil weten: ,,Hoe ga je daarmee om? Er komt dan best wel wat kritiek. Wat doet dat met jou?”

Beroepsklagers

,,Ik doe bijna 250 shows per jaar en we hebben allemaal weleens een keer een wat mindere dag”, vindt Tino. ,,Tegenwoordig is er altijd wel een video of filmpje van. Dan ben je een of twee dagen de lul en krijg je een hele kar stront over je heen”. Volgens de zanger zijn het niet zijn fans die kritiek geven maar ‘beroepsklagers die met z’n allen collectief klaarzitten om iedereen even een trap na te geven’. Tino vindt het niet leuk om commentaar te krijgen maar ‘gaat alles door’.

DenD vraagt zich af

Vindt u Tino Martin een goede zanger?

DenD

Meer DenD