Tino Martin stelt wéér teleur

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Afgelopen vrijdag stond Tino Martin in Ahoy. Yvonne Coldeweijer wist eerder al te vertellen dat Tino met zijn show moest verkassen naar de kleine zaal vanwege tegenvallende kaartverkoop. Helaas bleek dat niet het enige te zijn dat tegenviel.

Tino Martin is regelmatig onderwerp van gesprek geweest nadat hij met veel te veel borrels achter zijn kiezen op het podium verscheen. Hij sprak hierover ook openhartig in zijn docuserie op Videoland. Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft hij er – nog steeds – niet van geleerd. Hij zou namelijk vrijdagavond weer stomdronken op het podium in Ahoy hebben gestaan.

Verschrikkelijk

Een van de spionnen van Yvonne noemde de avond zelfs ‘verschrikkelijk’. Yvonne schrijft hierover in haar stories: ,,Ze had het gevoel dat Tino weer zo zat was als een aap. Geen emotie in zijn gezicht, ogen op half elf, alleen maar schreeuwen of het publiek mee wil zingen. Tegelijkertijd voelde ze weinig echt contact met het publiek en het kwam over alsof hij er zelf ook helemaal geen zin in had. Bizar!”

Kop in het zand

De spionnen van Yvonne blijken niet de enigen te zijn die zich kapot hebben geërgerd aan de afgang van Tino. Zo weet ze te vertellen dat Tino alle negatieve opmerkingen over zijn optreden op Instagram driftig aan het verwijderen is. En er zijn zelfs geluiden dat de mensen de gastoptredens veel beter vonden dan het hele concert van Tino zelf, terwijl ze daar natuurlijk het kaartje voor hebben gekocht… Trijntje zou Tino zelfs hebben moeten corrigeren tijdens een duet omdat hij zijn tekst niet meer wist. Wat een afgang.

Tags

TINO MARTINYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck