Tino Martin wil niet reageren op ‘schandalig’ optreden

Zuipschuit Tino weer eens dronken op podium
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tino Martin heeft zijn fans voor de zoveelste keer teleurgesteld. Afgelopen vrijdag kregen fans die een duur kaartje hadden gekocht voor het Ahoy-concert, een andere plek toegewezen. Ook werd er vermoed dat Tino wéér te diep in het glaasje had gekeken. De zanger weigert echter verantwoording af te leggen.

Tino stond afgelopen vrijdag in Ahoy, maar vanwege de tegenvallende kaartverkoop vond het concert in de kleine zaal plaats. ,,Bezoekers zaten ineens voor 70 euro niet meer in de grote zaal op de tribune naast het podium, maar werden weggestopt op het tweede balkon”, meldde Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,De avond begon dus al niet helemaal lekker omdat gasten teleurgesteld bij hun plek aankwamen.”

‘Tino weer dronken?’

Maar dat was nog niet alles: ook het concert viel tegen. Fans noemen de avond ‘verschrikkelijk’ en er wordt vermoed dat de zanger voorafgaand aan zijn concert een aantal drankjes had genuttigd. Maar volgens Evert Santegoeds worden alle negatieve reacties op de Instagram van Tino meteen weer verwijderd. ,,De reacties die heel negatief zijn worden door het team van Tino onmiddellijk weer van Instagram verwijderd. We probeerden hem vandaag te pakken te krijgen. Nou, dat bleek absoluut onmogelijk”, vertelt hij in Shownieuws.

‘Smet op zijn carrière’

In zijn Videoland-documentaire vertelde Tino dat hij in het verleden inderdaad weleens dronken op het podium stond. ,,Zelf zei hij: ‘Een ezel stoot zich over het algemeen niet twee keer aan dezelfde steen, maar ik heb me wel twaalf keer gestoten’. Of nu dan de dertiende was zal moeten blijken, want de reacties zijn zo afschuwelijk dat het gewoon een nieuwe smet op zijn carrière wordt en dat hij weer terug bij af lijkt te zijn”, stelt Santegoeds.

Management Tino

Tino weigert echter verantwoording af te leggen. Het management van de zanger laat aan Shownieuws weten dat het een ‘zeer geslaagde avond’ was. ,,Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. Er is een klein aantal mensen ontevreden, dat vinden we natuurlijk erg jammer. Het overgrote deel van de mensen heeft het erg naar hun zin gehad en we zijn dan ook overspoeld met positieve reacties. De mensen hebben een topavond gehad! En hier willen we het dan ook graag bij laten.”

Volgens Santegoeds klopt hier helemaal niks van. ,,Dat is niet wat wij gezien hebben toen we Instagram volgden en zagen wat er allemaal weggehaald werd. Er zijn mensen heel erg boos op Tino Martin en dat is niet voor het eerst.”

Tags

TINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck