Tino Martin wil nu een kind!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tino Martin is helemaal klaar voor het vaderschap! Als zijn vriendin nu zwanger zou zijn, vindt de zanger dat geweldig.

De carrière van zanger Tino Martin gaat als een speer. Tien jaar geleden is hij begonnen met zingen, en pas vorig jaar brak hij door. In juni staat hij voor de tweede keer in de Ziggo Dome, en afgelopen maand mocht hij zijn Tweede Edison ontvangen.
Toch streeft Tino niet enkel naar een carrière. Ook het vaderschap lijkt het wel wat. Dat zegt hij tegen Weekend.

kneuterig

Tino is anderhalf jaar samen met zijn vriendin Kimberley. Zij is zijn steun en toeverlaat en gaat overal mee naartoe. Waar André Hazes in zijn eentje in een hotelkamer verblijft voor een grote show, doet Tino dat samen met zijn vriendin. “In het hotel gaan we altijd samen naar bed en dan neem ik bij het leeslampje nog even wat songteksten door, terwijl zij een boekje leest. En dan gaan we gewoon lekker slapen. Lekker kneuterig klinkt dat”, zegt hij tegen het weekblad. “Ik moet er niet aan denken om drie dagen lang in mijn eentje op een hotelkamer te zitten. Dat lijkt me zó eenzaam.”

De relatie met Kimberley zit dus wel goed. “Zij is voor mij de ware”, zegt Tino over haar. “En als je die gevonden hebt, is de rest bijzaak.” Een eventuele zwangerschap is dan ook niet ver weg, want zowel Tino als Kimberley houdt van kinderen. “Als het nu komt is het welkom. Ik zou er nu alle tijd voor hebben en goed voor kunnen zorgen.”

 

Tags

ANDRÉ HAZESKIMBERLEYKINDTINO MARTINVADERSCHAPZANGERZIGGO DOME

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck