Tino reageert op vals optreden M

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Kijkers van de talkshow M konden hun oren niet geloven toen een aantal weken geleden Tino Martin optrad. De man zong het nummer ‘That’s what friends are for’, maar deed er niet echt eer aan. Volgens velen was het behoorlijk vals.

‘Het is mijn schuld’

Er werd natuurlijk volop over getwitterd. Mensen vroegen zich af waarom Tino er zo naast zat, want normaal weet de zanger zijn noten goed te halen. Had hij te veel gedronken, klonk er verkeerde muziek door zijn oortje of was het nummer gewoon te hoog gegrepen? Weken hield Tino zich stil, maar nu vertelt hij over het optreden aan Privé TV. ,,Het was gewoon niet goed. Ik weet het niet. Ik heb het ’s middags gerepeteerd en dat ging goed. Ik weet het niet. Het is ook niet echt een liedje waarvan je zegt: ‘Goh Tien, was dat niet wat te hoog gegrepen voor je”, zegt de zanger. ,,’Ik denk dat ik er even verkeerd in zat en een verkeerd lijntje in mijn oor had. Het is in elk geval niemand z’n schuld. Het is mijn schuld.’

Tino wist tijdens het optreden zelf nog niet wat er allemaal over hem getwitterd en schreven werd, maar later ontdekte hij dat natuurlijk wel. ,,Toen ik het terugluisterde kon ik wel begrijpen dat bepaalde mensen er iets over zeiden.” De zanger baalt van zijn optreden omdat hij bang is dat mensen hem daardoor een minder goede zanger vinden. ,,Jammer genoeg is het wel zo dat ze zeggen dat je net zo goed bent als je laatste liedje, dus dat moet ik wel even recht zetten.”

https://twitter.com/goossens_m/status/1245410780704649223


Tags

TINO MARTINVALSZINGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck