TivoliVredenburg baalt van drugsgebruik Goldband-lid bij optreden

Door: Ditjes en Datjes
24-01-2023

TivoliVredenburg baalt ervan dat Milo Driessen, bandlid van Goldband, cocaïne heeft gesnoven tijdens een optreden dat plaatsvond in hun poppodium in Utrecht met oud en nieuw. Dat bevestigt directeur Jeroen Bartelse aan het ANP na berichtgeving hierover van het AD. Vrijdag ontstond enige commotie op sociale media toen een video rondging waarin te zien was dat de zanger drugs gebruikte.

“Ja, het blijkt bij ons te zijn geweest, dat hoorden we ook gisteravond, we hebben het incident tijdens het oud en nieuw feest niet zelf gezien”, laat een woordvoerder van het poppodium weten. “We balen er zeker van dat het is gebeurd. We hebben natuurlijk een no drugsbeleid voor publiek en artiesten. We hebben contact gehad met het management van de band. Ook zij vinden het niet oké. We vertrouwen erop dat dit volgende keer niet meer gebeurt.”

Driessen liet na de ophef over het incident weten dat hij spijt heeft van zij actie. Hij noemde het zaterdagavond op NPO 3FM, kort na het winnen van de Popprijs, “niet slim”. “Ik kan er heel duidelijk over zijn: ik had het niet moeten doen, ik heb het wel gedaan.” Dat herhaalde hij maandagavond in het programma Khalid en Sophie. “Ik had het niet moeten doen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD