Toch een ander in het spel? Thomas Berge gespot bij nieuwe vriendin

Thomas heeft al lang een andere scharrel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thomas Berge is slechts een maand na de breuk met Elianne Zweipfenning alweer met een andere vrouw gespot. De geruchtenmolen draait op volle toeren: was er tóch een ander in het spel?

Thomas en Elianne kondigden een maand geleden hun relatiebreuk aan. Op Instagram liet Elianne doorschemeren dat Thomas haar bedrogen heeft, maar de zanger ontkent dit. ,,Na diverse pogingen en relatietherapie is het niet gelukt om de relatie voort te zetten”, schreef Thomas op Instagram. ,,Ik wil benadrukken dat er absoluut geen ander in het spel is.”

Ander in het spel?

Toch is slechts een maand na de breuk de auto van Thomas bij het huis van een andere vrouw gespot. ,,Ik was gisteravond mijn hond aan het uitlaten, en ik zag dat Thomas Berge uitstapte”, vertelt een bron aan juicekanaal Realityfbi. ,,Vanochtend was ik toch wel benieuwd of de auto er nog steeds stond. En ja hoor, hij staat er nog steeds.”

‘Nieuwe vriendin’

Volgens de bron is Thomas bij zijn nieuwe vriendin. ,,Ik heb vernomen van een vriendin dat zij degene is met wie hij al een tijd, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, contact heeft. Deze foto heb ik zojuist gemaakt.”

Realityfbi deelt de foto op Instagram. ,,Hoewel Thomas een maand geleden nog verklaarde dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is, spreekt de informatie van de bron dat toch echt tegen”, schrijft het kanaal. ,,Wie de dame is hopen we nog te achterhalen.”

Tags

THOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck