Toch financieel DRAMA voor Estelle Cruijff?

Estelle Cruijff
Door: Eva Steins
01-04-2021

Het leek er even op dat er een einde kwam aan het financiële gedoe voor Estelle Cruijff. Toch lijkt zij de dans niet compleet ontsprongen te zijn. Estelle heeft haar geliefde appartement op Ibiza in de verkoop moeten zetten…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Onlangs won Estelle een belangrijke rechtszaak tegen haar voormalige vriend, zakenman Jacques Parson. Zij kocht een woning van hem in 2017 dat zij financierde met 1,2 miljoen euro dat zij ook van hem leende. De twee hadden mondeling afgesproken dat Estelle maandelijks zo’n 6000 euro terug zou betalen aan de zakenman. Toch ontstond er een flinke betalingsachterstand en kwam Estelle in de financiële problemen.

Te koop

Estelle won de rechtszaak tegen Parson, maar blijkt nog steeds in de problemen te zitten. De socialite raakt haar geliefde appartement op Ibiza kwijt. Estelle zal een hoog bedrag per maand moeten aflossen aan Parson om het financiële geschil tegemoet te komen, en heeft hierdoor een extra zakcentje nodig.

Noodgedwongen zet Estelle haar prachtige appartement op Ibiza te koop, tot haar grote verdriet. De vraagprijs van het zonnige appartement ligt rond de 730.000 euro.

Een flinke klap voor Estelle, die het liefst zo veel mogelijk op het eiland te vinden is. ,,Het is een klap in haar gezicht”, vertelt een insider aan Story. ,,Ibiza is haar alles en het appartement dat ze heeft in de wijk Talamanca is bedoeld voor haar oude dag.”

Volgens de bron heeft Estelle dit moment zo lang mogelijk proberen uit te stellen. ,,Liever wilde zij er helemaal niet vanaf en stiekem hoopte ze dat er nooit een koper kwam.”

Bekijk hieronder de woning:

Meer DenD