Toch niet naar Dubai? Gordon koopt miljoenenpenthouse in Amsterdam

Penthouse Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Onlangs kondigde Gordon aan te gaan verhuizen naar Dubai. Met een groot afscheidsfeest zei hij al zijn vrienden in Nederland gedag. Maar nu heeft Gordon een gigantisch penthouse gekocht in Amsterdam. Gaat hij dan toch niet emigreren?

Het grote nieuws dat Gordon zou vertrekken naar Dubai omdat hij ‘helemaal klaar is met Nederland’, bleek definitief. Hij organiseerde een groot afscheidsfeest in een Arabisch thema om het groots af te sluiten.

Rauw op het dak

De aankondiging kwam bij velen rauw op het dak. In Dubai is namelijk veel meer verboden dan in Nederland. ,,Met alcohol hoef je daar ook echt niet aan te komen, want je belandt zo in de gevangenis”, zei Bart Ettekoven al eerder in Shownieuws. Ook zijn homoseksuele handelingen in Dubai verboden. Bij overtreden kun je zelfs tien jaar in de gevangenis belanden.

Maar Gerard Joling zei erg blij te zijn met het vertrek van Gordon. Toen hij het nieuws hoorde begon hij spontaan te juichen. ,,Wat een fantastisch nieuws! Laat hem daar zo lang mogelijk wegblijven!”, zei hij op NH Radio.

Net voordat hij vertrekt

En het leek erop dat Gordon ook van plan was om echt ‘weg te blijven’. Maar nét voordat hij zou vertrekken, blijkt hij een penthouse in Amsterdam te hebben gekocht.

Voor de prijs van iets onder de twee miljoen euro krijgt Gordon een woonoppervlakte van wel 246 vierkante meter met een gastenverblijf. Tevens beschikt het miljoenenpenthouse over een enorm dakterras met prachtig uitzicht.

Heeft Gordon zijn emigratieplannen uitgesteld, of wilde hij een luxe onderkomen hebben wanneer hij Nederland bezoekt?

Bekijk hier het penthouse

Tags

DUBAIEMIGRERENGERARD JOLINGGORDONGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie